У Львові викрили на шахрайстві жінку, яка продавала військову амуніцію

678 0
Наразі встановили трьох осіб, яких жінка ошукала на 30 тис. гривень.
фото: прокуратура львівщини

фото: прокуратура львівщини

У Львові викрили жінку на шахрайстві з продажу неіснуючих товарів для військових. 26-річній мешканці Львівщини оголосили про підозру. Про це повідомила прокуратура Львівщини. 

За даними слідства, мешканка Львівщини виманювала кошти в громадян під виглядом продажу неіснуючого військової амуніції. Вона створила профілі у соцмережах Instagram та Telegram, де пропонували придбати військову форму, військовий шолом, переносні зарядні пристрої тощо. За товар просила повну передоплату на банківську картку.

Водночас жодних товарів у підозрюваної не було, а одержаними грошима вона розпоряджалися на власні потреби. Наразі у кримінальному провадженні встановлено 3 потерпілих, яких підозрювана встигла ошукати на майже 30 тис. грн.

Читайте також: На Львівщині затримали російського агента, який збирав дані для ракетних атак

Наразі вирішують питання про обрання жінці запобіжного заходу. Слідчі встановлюють інших потерпілих.

Нагадаємо, кіберполіція викрила зловмисника на псевдопродажах військової амуніції. Мешканець Львівщини привласнив близько пів мільйона гривень на продажі неіснуючих військових товарів в Інтернеті. Отримавши передплату від клієнтів, зловмисник зникав. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!