Центр допомоги ветеранам АТО на території психлікарні ймовірно підпалили. Відео

2687 0
У цій будівлі розміщувалася ГО «Львівський центр "Фенікс"», де допомагали ветеранам АТО.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

У Львові загорівся дах безгосподарської будівлі на території обласної психіатричної лікарні. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівщини.

У цій будівлі розміщувалася ГО «Львівський центр "Фенікс"», де допомагали ветеранам АТО.

На місці працюють пожежники. Пожежу вдалось ліквідувати, постраждалих немає.

Водночас міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що центр реабілітації учасників АТО на території обласної лікарні, ймовірно, підпалили.

«Переговорив з керівником ДСНС у Львівській області Юрієм Кагітіном. Так виглядає, що Центр реабілітації учасників АТО «Фенікс» на вул. Кульпарківській підпалили», - зазначив міський голова.

Керівництво лікарні та центру, за його словами, готує документи на виділення коштів через обласну комісію з питань ТЕБ і НС для ліквідації наслідків пожежі. Мер додав, що Львів також готовий допомогти, щоб повернути приміщення до робочого стану.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!