У Львові виникли проблеми із вивезенням сміття. Фотофакт

1639 0
У міськраді обіцяють, що до ранку сміття вивезуть з проблемних майданчиків.
Фото: Irina Orlyanskaya

Фото: Irina Orlyanskaya

У Львові на деяких локаціях виникли проблеми із доїздом спецтехніки до контейнерних майданчиків для вивезення сміття. У місті нарахували уже 128 контейнерних майданчиків, де є проблеми. 

Читайте також: У Садового кажуть, що вивозять із львівських вулиць по 250 КАМАЗів снігу

«Міський департамент з питань поводження з відходами працюватиме над тим, аби до кінця дня сміття було вивезено з таких локацій. Також перевізники повинні залучати додаткову техніку, аби прочистити доїзди до майданчиків. Міський штаб триматиме це питання на контролі», – прокоментувала заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк. 

Зокрема, мешканці Тернопільської уже поскаржилися на гарячу лінію міста і опублікували фото. У Сихівській РА повідомили, що, за інформацією перевізника, сміття заберуть до завтрашнього ранку.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!