Політична реклама

У Львові випустили англомовний довідник для бізнесу

1696 0
У травні Львівське комунальне підприємство «Агенція з підготовки подій» видала довідник про конференц-можливості Львова - Lviv Meeting Planners’ Guide. Англомовний довідник на 140 сторінках вміщає інформацію про 78 закладів міста, які пропонують свої конференц-зали для проведення конференцій, форумів, міжнародних зустрічей.

До числа таких залів входять вісім унікальних закладів, серед яких Львівська опера, Будинок вчених, Палац Потоцьких, десять вищих навчальних закладів, тринадцять конференц-центрів та сорок сім готелів. Крім того, у путівнику є інформація про додаткові сервіси і послуги, які можуть знадобитись організатору подій.

 

 

Цільова аудиторія Meeting Planners’ Guide – це міжнародні та національні організатори конференцій, форумів, виставок. В Україні Львів став першим, що видав спеціалізований путівник про конференц-можливості міста. Lviv Meeting Planners’ Guide виданий за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та Львівської міської ради.

«20-22 травня під час найбільшої виставки індустрії ділової гостинності ІМЕХ-2014 у Франкфурті ми презентувати путівник для тих, хто планує свої майбутні заходи проводити у Львові», - розповідає директор ЛКП «Агенція з підготовки подій» Ліна Остапчук.

 

 

Надалі путівник буде безкоштовно розповсюджуватись під час бізнес-зустрічей, на міжнародних галузевих виставках та конференціях. Он-лайн версія путівника є також доступною для перегляду та завантаження на сайті ділової гостинності Львова - www.lvivconvention.com.ua. Наразі готується українська версія путівника. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!