У Львові вирішили, в кого придбають 150 автобусів для міста

3786 2
До кінця року у Львові планують придбати 150 автобусів на умовах фінансового лізингу.
фото: ЛМР

фото: ЛМР

17 квітня на засіданні постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики погодили придбання 150 автобусів у двох виробників: 50 автобусів у ТОВ СП «Електронтранс» та 100 автобусів МАЗ, білоруського виробника, - інформує прес-служба ЛМР.

«На сьогодні близько 75% ринку автобусів – це приватні перевізники. Їхній процент виходу на маршрути 39-43%. Тому нам треба цього року купити 150 автобусів, щоб вирішити питання перевезення мешканців Львова. Один і другий виробник гарантують, що можуть поставити свої партії автобусів у зазначені терміни, тобто впродовж 2018 року», – доповів Геннадій Васьків, заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань.
 
 
Також депутатська комісія інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики погодила, якщо у ТОВ СП «Електронтранс» буде перевиконання замовлення, то додатково розглянуть можливість закупівлі ще певної кількості одиниць у цього виробника.
 
Нагадаємо, 22 березня депутати Львівської міської ради підтримали ухвалу «Про затвердження Програми закупівлі рухомого складу (автобусів) на умовах фінансового лізингу» та ухвалу «Про надання ЛК «АТП № 1» дозволу на закупівлю рухомого складу на умовах фінансового лізингу». А в лютому на львівських дорогах протестували роботу великогабаритних білоруських автобусів МАЗ.

Читайте також:
27 Серпня, 2018 17:41
василь Садовий підтримує митний-союз а не європейський???
23 Квітня, 2018 12:22
Ростик Клас,у мисті де простоюе 2 автобусних виробники,(фактично 1),будуть їздити 100 іншоземних автусів з митного союзу Росії!
Підтримуем російського виробника!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!