У Львові виставили до почитання ікону з мощами Івана Павла ІІ

1777 0
Помолитися біля мощей можна буде до 26 червня включно.

У Львові сьогодні, 20 червня, виставили до почитання Ікону з мощами святого Івана Павла ІІ у храмі Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ на Сихові. 

Читайте також: Як досягти спокою: 10 заповідей від святого Івана Павла ІІ

Помолитися біля ікони можна буде упродовж цього тижня, до 27 червня.

«Тіло людини залишається храмом Духа Святого. Через почитання часточки мощей св. Папи ми зможемо бути поруч з людиною, яка була духовно наближена до Господа і вела нас дорогою істини. Крім того, ми будемо вчитися з його навчань, його слова і просити в нього ласки любити Бога так, як він це робив. Іван Павло ІІ закликав не боятися. Зокрема не боятися бути святими, змагатися за правду. Це єдиний шлях, яким має йти християнин», – зазначив настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці Орест Фредина.

Читайте також: У Львові частину вулиці Хуторівки перейменували на проспект святого Івана Павла ІІ

Нагадаємо, шо 20 років тому, у червні 2001 року, Україну відвідав Папа Римський Іван Павло II. З нагоди 20-річчя візиту св. Папи Івана Павла ІІ до Львова у місті відбудеться низка заходів. Повну програму читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!