У Львові виявили ще два самовільні будівництва. Де не радять купувати нерухомість

20432 0
Інспекція притягне до відповідальності фізичну особу, що є власником ділянки.
фото: ілюстративне/лмр

фото: ілюстративне/лмр

Міська інспекція держархбудконтролю виявила у Львові самовільне будівництво на вул. Смілій, 1а та на вул. Варшавській, 171 (ЖК «Хелен Таунхаус»). Мешканців просять бути обачними і не купувати квартири у неперевірених забудовників.

«На об’єкті, що на вул. Сміла, 1а, роботи розпочались ще у 2020 році. Однак ми тоді не могли проводити перевірок, оскільки у нас забрали повноваження. Тепер, коли наша Інспекція знову має повноваження, ми відкрили перевірку, за підсумками якої зрозуміли, що там відбуваються будівельні роботи без належних дозвільних документів», – цитує начальника Інспекції ДАБК у Львові Тараса Павлишина пресслужба ЛМР.

Читайте також: Де у Львові не радять купувати житло. Оновлена мапа незаконних забудов

Йдеться про реконструкцію із добудовою приміщень. Замовником, за його словами, виступає Лагно Ганна Михайлівна.

Також Тарас Павлишин додає, що на вул. Варшавській, 171 забудовник відновив будівництво багатоквартирного будинку без необхідних дозвільних документів. Там будується багатоквартирний будинок на 4 поверхи. Інспекція притягне до відповідальності фізичну особу, що є власником ділянки.

«Стосовно вул. Варшавської, 171, то там раніше продавали квартири через Інтернет, ми бачили інформацію щодо ЖК «Хелен Таунхаус». Станом на сьогодні будівельні роботи там відновили, і ми запустили перевірку. Але там право власності на землю оформлено на фізичну особу – Лагно Миколу. Проведемо ще перевірку і також притягнемо їх до відповідальності через відсутність необхідних дозвільних документів», – додає він.

Нагадаємо, що інформацію стосовно недобросовісних забудовників можна перевірити за посиланням на сайті ЛМР.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!