У Львові визначили, хто побудує велодоріжку на Княгині Ольги за 21 млн грн. Карта

3406 1
З третьої спроби місто визначило, хто будуватиме велодоріжку у Франківському районі.
Фото: Zaxid.net

Фото: Zaxid.net

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради уклав договір з ТзОВ «Трансбудторг» на будівництво велосипедної доріжки на вул. Княгині Ольги – вул. Академіка А. Сахарова. Про це повідомляється в системі закупівель Prozorro.

Підрядник має демонтувати частину дорожнього покриття та асфальтних конструкцій, прокласти велодоріжку, встановити дорожні знаки, відремонтувати тротуар та здійснити благоустрій прилеглої території. Завершити роботи мають до 31 грудня наступного року. Загальна протяжність велодоріжки з вулиці Княгині Ольги та вулиці Сахарова становитиме майже 2,5 км.

Читайте також: Чому у Львові досі не почали будувати анонсовані велодоріжки

Вартість робіт становить трохи менше 21 млн гривень. Участь в тендері взяли шість компаній. За даними Youcontrol, ТзОВ «Трансбудторг» займається наданням в оренду будівельної техніки. Її власниками є Віталій Винник та Андрій Гук.

Читайте також: Олег Шмід про плани Львова будувати нові велодоріжки

Нагадаємо, для велодоріжки на Княгині Ольги тендер оголошували вже двічі. За словами Олександра Одинця, перші торги не відбулись, оскільки до всіх учасників торгів були зауваження. Під час повторних торгів переможця визначили, втім він відмовився підписувати договір про будівництво.


Читайте також:
22 Вересня, 2018 01:49
Вертус Це будуть "нормальні" велодоріжки чи знову просто відріжуть частину або всю існуючу пішохідну доріжку намалюють знак вело і готово.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!