Із 1 вересня на всіх маршрутах Львова мають збільшити кількість транспорту

1479 0
На маршрути додадуть 67 трамваїв і автобусів.
Фото: volynnews.com

Фото: volynnews.com

Починаючи із середи, 1 вересня, у Львові планують збільшити кількість одиниць громадського транспорту. Трамваїв та автобусів побільшає майже на усіх маршрутах. Про це під час брифінгу сьогодні, 30 серпня, повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

За його словами, передбачають, що на маршрути додадуть 67 одиниць. Йдеться про 10 трамваїв, 30 автобусів, які обслуговує АТП-1, та 27 машин приватних перевізників.

Читайте також: Офлайн і без урочистостей. Як розпочнеться навчальний рік у школах Львова

Крім того, до кінця місяця планують додати ще 10 одиниць транспорту. Як уточнив він у коментарі Тvoemisto.tv, збільшення транспорту стосується практично усіх маршрутів у Львові. Побільшає одиниць транспорту на так званих студентських маршрутах, для автобуса №15 та трамваю №2.

«На кожному із маршрутів буде більше на один, два чи три одиниці», – додає він.

Водіїв, за словами Ореста Олеськіва, є достатньо. Перевізники добирали водіїв ,аби до початку вересня було доукомплектовано.

Нагадаємо, що комунальне АТП №1 нині працює над тим, аби відновити курсування автобусів на маршруті №57. Раніше він сполучав Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр на вул. Максимовича та вул. Польову. Цього тижня у Львові планують відновити його роботу.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!