У Львові за 17 млн грн планують відремонтувати дороги на Стрийській

2045 0
Йдеться про частину дороги від вул.В.Вернадського до проспекту Святого Івана Павла ІІ.
Сихів, умовне фото / Сихів.Медіа

Сихів, умовне фото / Сихів.Медіа

Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради оголосила тендер на 17 039 811 на капітальний ремонт доріг на вул. В. Вернадського до просп. Святого Івана Павла ІІ. Його оприлюднили 6 червня, кінцевий термін подання заяв – 14 червня, а наступного дня розпочнеться аукціон. 

Читайте також: На Сихові пропонують облаштувати транспортний хаб. Що зміниться

За ці кошти планують провести ремонт доріг, виставити дорожні знаки, облаштувати тротуари, встановити світильники, озеленити прилягаючу територію та встановити лавки з урнами. Завершити ці роботи, згідно з опублікованим тендером, планують до кінця грудня 2024 року.  

Нагадаємо, що 21 квітня вже був опублікований тендер на ремонт дороги на Стрийській. Йдеться про ділянку від вул. Стрийська №86б до вул. Наукової. Детальніше ознайомитись з ним ви можете за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!