У Львові за 3,5 млн євро облаштують модульний діагностичний центр

1198 0
Йдеться про одноповерхову будівлю, загальною площею 400 кв.м.
Фот: лмр

Фот: лмр

У Львові на території лікарні святого Миколая облаштують модульний діагностичний центр. Йдеться про одноповерхову будівлю, загальною площею 400 кв.м.

Джерело: пресслужба ЛМР

«Наша лікарня приймає велику кількість пацієнтів – і мешканців міста, і переселенців, і поранених українців. Це модульне містечко дозволить збільшити наші можливості в діагностиці і приймати ще більшу кількість пацієнтів, яким потрібна допомога»,– пояснив генеральний директор лікарні святого Луки Василь Трунквальтер.

Модульний центр працюватиме як повноцінне діагностичне відділення і допомагатиме всім пацієнтам, які звертатимуться в лікарню святого Луки і будуть потребувати обстеження. Це МРТ, УЗД, рентген-діагностика, ендоскопічна, офтальмологічна, кардіологічна, терапевтична, хірургічна діагностики та інші. Мобільний діагностичний центр складатиметься з кількох споруд, зокрема з набору лікарняних, технічних і санітарно-побутових приміщень, призначених для надання медичних послуг.

Читайте також: У Львові реорганізують Третє медоб’єднання 

Вартість проєкту – 3,5 мільйона євро. Його фінансує німецька компанія GIZ у межах співпраці з Першим медичним об’єднанням Львова.

Нагадаємо, що комунальне некомерційне підприємство «Львівське територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» оприлюднило тендер на 31 856 890,80 на капітальний ремонт та реставрацію КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова» за адресою Миколайчука, 9.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!