У Львові за 5 млн грн планують відремонтувати ще дві підпірні стінки

1245 0
Йдеться про підпірні стінки на вул. Околична, 16-18 та вул. Пстрака, 4.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові вул. Околична, 16-18 та вул. Пстрака, 4 планують відремонтувати дві підпірні стінки. Для цього з резервного фонду міського бюджету виділили понад 5 мільйонів гривень. Відповідне рішення прийняли від час засідання виконкому 16 чеврня.

«Пропонуємо виділити з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади Франківській районній адміністрації кошти в сумі 1 млн 12 тис. грн для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану основних несучих конструкційних елементів підпірної стіни-огорожі на вул. Околичній, 16-18. А також виділити Шевченківській районній адміністрації кошти в сумі 3 млн 997 тис. грн для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану підпірної стінки біля житлового будинку № 4 на вул. Пстрака», – зазначила керівниця департаменту фінансової політики ЛМР Вікторія Довжик.

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація. Оновлено

За її словами, вже є рішення міської комісії з питань ТЕБ і НС, про необхідність проведення ремонту цих підпірних стінок з огляду на їх технічний стан.

Нагадаємо, що у Львові біля Органного залу завершили реконструкцію підпірної стінки. Наразі на ділянці проводять роботи із формування зеленого схилу та облаштування благоустрою. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!