У Львові майже за 10 млн грн хочуть відреставрувати Палац мистецтв на Коперника

2200 0
Йдеться про Львівський палац мистецтв, що на вул. Коперника, 17.
Фото: LVIVPOSTER.com

Фото: LVIVPOSTER.com

Комунальний заклад культури Львівської обласної ради культурно-мистецький центр «Львівський палац мистецтв» оголосив тендер на електронній системі Prozorro на реставрацію Львівського палацу мистецтв, що на вул. Коперника, 17. Очікувана вартість проєкту становить 9 734 396 грн

Його оприлюднили 28 червня, а пропозиції прийматимуть до 6 липня, аукціон розпочнеться наступного дня. Завершити роботи, згідно інформації про предмет закупівліі, планують до 31 грудня 2024 року. 

Читайте також: У Львові за 17 млн гривень облаштують Алею-вишиванку 

За кошти, виділені на цей проєкт, планують реставрувати концертний зал та конференц-зал, а також закупити акустичне та світлове обладнання. Окрім цього, в документації вказали про встановлення двох мультимедійних екранів.  

Нагадаємо, що 2 червня Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа» оголосив тендер на 11 159 496 млн грн на ремонт та гідрозіляцію дитячо-юнацької спортивної школи на вулиці Уласа Самчука, 8.

Володимир Федорович

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!