У Львові заборонили виступи артистам, які підтримують агресію Росії

2084 0
Міський голова Львова Андрій Садовий підписав ухвалу Львівської міської ради, якою забороняється проведення у місті розважальних заходів та концертів українським та іноземним артистам, які підтримали агресію Росії щодо України під час військового протистояння на сході, а також виступали в окупованих Криму та Донбасі.
Фото: galinfo.com.ua

Фото: galinfo.com.ua

Копію ухвали з підписом виклав на своїй сторінці в соцмережі громадський активіст Олег Радик.

Як йдеться в ухвалі, заборона проведення концертів та розважальних заходів поширюється на артистів, які підтримали російську агресію а також виступали на окупованих територіях.

Щодо українських артистів, то, окрім вище перелічених причин, у Львові їм заборонять проведення концерту також у тому випадку, якщо «під час де-факто україно-російської війни проводять концерти та беруть участь у інших розважальних заходах на території Російської Федерації, при цьому відкрито не підтримують у будь-який спосіб проведення Антитерористичної операції».

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!