У Львові задимівся трамвай. Є ускладнення в русі

1323 0
На місці події працювали надзвичайники.
Умовне фото

Умовне фото

У середу, 20 грудня, у Львові задимівся трамвай №3, який курсує за маршрутом пл. Соборна - Аквапарк. Про це у коментарі Tvoemisto.tv сказав речник Державної служби з надзвичайних ситуацій Віталій Туровцев.

За його словами, у трамваї сталось задимлення гальмівних колодок.

На місці події працювали пожежники.

За словами очевидців, через цю ситуацію на вулиці Сахарова в сторону вулиці Княгині Ольги утворився затор із трамваїв.

Читайте також: Львівський трамвай. Історія у фотографіях

Нагадаємо, 17 листопада, у Львові на вул. Городоцькій перед поворотом на залізничний вокзал задимівся трамвай №1. Задимлення виникло не в салоні трамвая, а зовні – у зоні лінійного контактора. Замість пошкодженого вагона на лінії курсує резервний транспорт.

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!