У Львові запрацювала резиденція Святого Миколая. Де і скільки коштує

5077 0
Кошти з реалізації квитків скерують на допомогу дітям та ЗСУ.
фото умовне

фото умовне

У Львові в Патріаршому домі за адресою пр. Івана Павла ІІ, 35б, в неділю, 26 листопада, відкрилася резиденція Святого Миколая. Вона працюватиме до 17 грудня. Про це повідомили на сторінці Патріаршого дому у Фейсбук.

Вхід до резиденції коштує 300 грн. Уся сума, отримана з реалізації квитків, буде розподілена на допомогу дітям благодійного проєкту «Місто добра» та ЗСУ.

Читайте також: Які різдвяні вистави можна відвідати у Львові 

У програмі: цікаві розваги солодкі подарунки смачне частування ярмарка сувенірів. Кожній дитині – подарунок, книжка та вервечка, освячена Блаженнішим Святославом, Главою УГКЦ.

Квитки можна придбати за телефоном 0971047213 (при необхідності, допоможуть організувати трансфер від школи до резиденції) або посиланням.

Нагадаємо, цього року у Львові ковзанку встановлять біля ТРК «Victoria Gardens», що на вул. Кульпарківська, 226А. Вона працюватиме з 1 грудня до 15 березня 2024 року. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!