У Львові запровадили церемонію прощання із загиблими захисниками

2735 0
Мешканців закликають під час руху похоронної процесії виходити на вулицю і віддати шану полеглим Героям.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові започаткували міську церемонію прощання із загиблими на війні Героями. Тепер львів’яни виходять на площу Ринок, якою прямувала похоронна процесія, щоб вшанувати Героя, який віддав за Україну своє життя. Про це повідомила Львівська міськрада.

Читайте також: Захищаючи країну від окупанта, загинув військовий з Львівщини Руслан Скальський

«Мешканців і гостей міста закликають під час руху похоронної процесії виходити на вулицю і віддати шану полеглим Героям. Також на час похоронів мерія просить утриматися від проведення розважальних заходів чи святкувань»пишуть в ЛМР.

Нагадаємо, сьогодні Львів прощався із Героєм Антоном Величком, який загинув у бою із російськими загарбниками поблизу Авдіївки Донецької області. Чин похорону відбувся в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а поховали військовослужбовця на Личаківському кладовищі.

Зазначимо також, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!