У Львові засудили ще двох українців, які воювали на боці рф

832 0
Чоловіки добровільно вступили до лав так званої «народної міліції днр».
фото умовне

фото умовне

У Львові засудили до 15 років позбавлення волі двох бойовиків терористичної організації «днр». Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівщини.

Чоловіків засуджено за державну зраду, участь у терористичній організації та діяльності непередбачених законом збройних формувань. Кожному з них призначено покарання – 15 років позбавлення волі із конфіскацією всього майна.

Читайте також: Виправдовувала та прославляла рф. На Львівщині засудили колаборантку

У суді прокурори довели, що мешканці Донеччини добровільно перейшли на бік ворога та вступили до незаконного збройного формування «народної міліції» терористичної організації «днр». Чоловіки виконували різні завдання, пов’язані з веденням бойових дій проти Збройних Сил України. Відомо, що один із них обіймає посаду командира розвідувального взводу та брав участь у захопленні будівлі 2-го Управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях (з дислокацією в м. Маріуполь).

Нагадаємо, 15 жовтня прокуратура повідомила про те, що ще чотирьом бойовикам, які воювали на боці рф, винесли вирок – 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Юлія Кметик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!