У Львові завершують ремонт вулиці Голубця. Фото

2710 1
Капітальний ремонт вулиці Голубця перебуває на стадії завершення: на виконання робіт було виділено 6 млн гривень.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

У Личаківському районі міста Львова за проектом ЛКП «Інститут просторового розвитку» капітально ремонтують вул. Голубця. Як інформує прес-служба ЛМР, це перехідний проект, на який у 2016 році було виділено 2,1 млн гривень, а у 2017 році – 3,9 млн гривень. Зараз роботи з реконструкції цієї вулиці перебувають на стадії завершення.

«Ця вулиця замощена бруківкою, тут зроблено водовідведення, кишені для заїзду машин, спеціальні підвищення для сповільнення руху транспорту і безпеки мешканців», – розповів голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

Читайте також: Верх Личаківської закривають для руху до 21 січня. Як об’їхати

Як зазначили в ЛКП «Інститут просторового розвитку», вулиця Голубця розташована в складних рельєфних умовах, тому була справжнім випробуванням в плані водовідведення. Вона запланована як вулиця спільного використання та стала ще одною ланкою львівської веломережі (велошлях з Майорівки до Винників). Для заспокоєння руху використано новий для Львова технічний засіб – «берлінська подушка», який ефективний в плані зниження швидкості. У той же час велосипедисти і візочки мають простір оминути цю подушку. Шість таких подушок встановлено вздовж тої частини вулиці, що ремонтується. У багатьох місцях зроблені розширення, щоб автівки могли там паркуватися, не перешкоджаючи рухові на дорозі.


Читайте також:
14 Листопада, 2017 23:27
Мешканці вул. Голубця Шкода, що забули про тротуари!!! Коли весь транспорт почне об‘їзджати затори на Личаківській-Пасічній, тоді буде справжньою проблемою пересування пішоходів, адже ширина вулиці близько 5 м, а у деяких місцях і ще менше.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!