У Львові збільшать у чотири рази кількість інспекторів із паркування

2657 0
Станом на сьогодні інспекторів є 28, їхню кількість збільшать до 112 осіб.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Львові збільшать кількість інспекторів з паркування для контролю автомобілів, які паркуються у невідповідних місцях. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець. 

Читайте також: У Львові дискутують про те, чи зносити міст на вулиці Науковій

«Зараз збільшили інспекторів з паркування. Загалом їх буде більше ста, а станом на сьогодні – 28. Щоб якісно охопити центральну частину й прилеглі території та парковки, потрібен більший штаб», – каже він. 

Олександр Одинець також додав, що місто боротиметься з незаконним паркуванням спільно з інспекторами та патрульною поліцією. До того ж, є достатня кількість евакуаторів. 

Додамо, що зараз триває реконструкція вулиці Шевченка. Зокрема, на вже відремонтованій ділянці облаштували недостатньо паркомісць, через що люди почали паркуватися просто на проїжджій частині або на хідниках, що ускладнювало рух. 

Місця для паркування були здебільшого біля закладів, а зараз їх облаштовують від вулиці Хорватської до Ярослава Мудрого. 

«Тобто будуть окремі місця, які призначені для паркування. Раніше цього не було. Люди паркувалися на проїжджій частині і блокували рух», – додав Олександр Одинець. 

Власне, завдяки збільшенню кількості інспекторів у міста буде більше змоги контролювати ділянку вулиці Шевченка, де водії залишали свої авто у невідповідних місцях, запевнив посадовець.

Читайте також: Ремонт третьої частини вулиці Шевченка у Львові

Нагадаємо, що зараз на вулиці Шевченка триває ІІІ етап реконструкцій. Його почали у червні цього року. Йдеться про ділянку від вулиці Залізничної до Ярослава Мудрого. 

Другий етап ремонту вул. Шевченка на ділянці від вул. Хорватська до вул. Ярослава Мудрого виконали за 58,8 млн грн. Першу частину реконструкції вулиці Шевченка, квазі-кільце на Залізничній та Левандівській, відкрили 13 серпня 2020 року, цю ділянку відремонтували за майже 90 мільйонів гривень.

Софія Шавранська

Фото Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!