У Львові збудують багатоквартирний житловий будинок із дитячим майданчиком

1236 0
На третьому поверсі планують розмістити дворівневі квартири.
Візуалізація з виконкому ЛМР

Візуалізація з виконкому ЛМР

У Львові на вул. на вул. Лисеницькій планують збудувати багатоквартирний житловий будинок з дитячий майданчиком. Відповідне рішення підтримав виконавчий комітет Львівської міської ради на засіданні 12 грудня.

«Йдеться про будівлю, яка розташована у східній частині міста. На третьому поверсі розмістять дворівневі квартириНа ділянці ЖК планується розташувати дитячий майданчик, який буде загальнодоступний для всіх мешканканців дільниці», – сказав головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

За його словами, також планують облаштувати обхід від вул. Лисинецької і до об’єкту розташування будівництва згідно з  паркінгом. Загальна кількість паркомісць – 22.

Містобудівні умови та обмеження отримав мешканець Львівщини Володимир Павлишин. Максимальна висота забудови може становити 14 метрів.

Нагадаємо, на вулиці Лисеницькій на ділянці, яку віддали безоплатно під садівництво садово-городньому кооперативу у 2021 році, погодили будівництво багатоквартирних житлових будинків з вбудованими об’єктами громадського обслуговування, автостоянками та об’єктами інженерної інфраструктури. 

Антоніна Костик
Візуалізація з презентації проєкту на виконкомі ЛМР

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!