У Львові збудують соціальний гуртожиток для пацієнтів реабілітаційного центру «Незламні»

871 0
Звести гуртожиток хочуть одразу поруч з медзакладом.
Візуалізація/Фото зі сторінки Андрія Садового

Візуалізація/Фото зі сторінки Андрія Садового

У Львові зведуть соціальний гуртожиток для пацієнтів Національного реабілітаційного центру «Незламні», який збудують поблизу Лікарні Святого Пантелеймона на вул. Миколайчука. Німецький Фрайбург виділить на будівництво 1 мільйон євро. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Будівництво одразу біля медзакладу дозволить пацієнтам, які приїжджають на реабілітацію, жити біля лікарні в комфортних умовах і не бути ізольованими.

«Фрайбург виділить 1 мільйон євро на будівництво соціального гуртожитку для пацієнтів Національного реабілітаційного центру «Unbroken Ukraine». Будівлю зведуть одразу біля медичного закладу», – пише він.

Читайте також: «Це крик душі». Чи з’явиться у Львові реабілітаційний центр для важкопоранених українців

Нагадаємо, що  реабілітаційний центр «Незламні», який щороку допомагатиме 50 тисячам поранених українців, будуватимуть у Львові, поблизу Лікарні Святого Пантелеймона, яка ще донедавна була Лікарнею швидкої медичної допомоги на вул. Миколайчука. Тут надаватимуть послуги із фізичної та психологічної реабілітації. Окремим напрямком передбачена хірургія, зокрема реконструктивна, а також ортопедія і роботичне протезування. 

У реабілітаційному центрі встановлюватимуть кісткові біоімпланти та екзоскелети, проводитимуть реконструктивні операції на кінцівках та мікрохірургію кисті, ендопротезування. Також заплановано 3D-друк кісткових імплантатів. 

На Форумі донорів щодо будівництва Національного реабілітаційного центру вдалося зібрати 2,1 мільйона євро. 

Також додамо, що Тvoemisto.tv дізналося, де українські військовослужбовці, які були поранені на війні, можуть пройти реабілітацію та наскільки Львову потрібен новий реабілітаційний центр. Детальніше у матеріалі.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!