У Львові збирають допомогу для військових. Перелік необхідного

10408 0
Допомогу можна приносити за адресою вул. Левандівська 1а / Залізнична, 23.
ФОТО ЗІ СТОРІНКИ ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО

ФОТО ЗІ СТОРІНКИ ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО

Для військових механізованої бригади «Холодний Яр» Збройних Сил України волонтери збирають допомогу. Про це повідомив директор благодійного фонду «Із янголом на плечі» Юрій Федечко.

Читайте також: (Не) їдуть без екіпіровки. Чи забезпечує держава військового всім необхідним

Перелік необхідного: білизна, продукти, їжа швидкого приготування, одноразовий та нержавіючий посуд, засоби від комарів і кліщів, набори інструментів, викруток, форма, берці.

«Все, що в силах благодійного фонду «Із янголом на плечі» та Народного дому с. Мшана ми зібрали, але потрібна велика кількість по 100-120 штук, тому, хто бажає долучитися – будемо вдячні. Бійці мають бути ситі та екіпіровані, лише тоді вони можуть виконувати свій обов"язок нашого захисту в повній мірі», – йдеться в повідомленні.

Допомогу можна приносити за адресою вул. Левандівська 1а / Залізнична, 23. Телефон для довідок 097 46 29 246.

Перелік благодійних фондів і організацій, які допомагають ЗСУ, Tvoemisto.tv зібрало за посиланням. Там можна знайти контакти та реквізити організацій, а також дізнатися, на якій допомозі вони спеціалізуються.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!