У Львові жінку ударило струмом, вона була на цистерні вантажного потяга

8820 0
Нещасний випадок трапився поблизу вулиці Ковельської.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

У Львові, на станції «Підзамче» 9 липня, струмом ударило 26-річну жінку. Вона була на цистерні вантажного потяга. Жінку госпіталізували з важкими опіками. Про це інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА

«На станції «Підзамче» Львівської залізниці, на залізничній цистерні було виявлено тіло мешканки Львова 1995 року народження, яка отримала ураження струмом від контактної мережі. Внаслідок події потерпіла доставлена у реанімаційне відділення 8-ї міської клінічної лікарні з 70% опіків», – йдеться у повідомленні.

Фото - скріншоти із відео зі сторінки Ігоря Зінкевича 

Як пише депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбук, нещасний випадок трапився поблизу вулиці Ковельської. А свідки кажуть, що жінка робила селфі на цистерні.

Львів’янин, Богдан Шведт, який організовує допомогу дівчині, каже що вона селфі не робила. «Людина, яка була поруч із нею мені казала, що дівчина не робила селфі. Чому вона була там не знаю. Я до допомоги долучився, коли її вже госпіталізували», – розповів він у коментарі Тvoemisto.tv.

 

Фото: Скріншоти із відео зі сторінки Ігоря Зінкевича 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!