У Львові жінці врятували руку після того, як її травмував автобус

1787 0
Жінку оперувала команда травматологів спільно з судинними хірургами.
Фото: Лікарня швидкої допомоги

Фото: Лікарня швидкої допомоги

У лікарню швидкої допомоги потрапила 49-річна жінка зі Сколівського району, яка отримала травму руки. Її дверима багажника зачепив автобус, який проїжджав повз. Васлідок удару вона втратила свідомість та опинилась у лікарні.

Читайте також: Львівські медики врятували чоловіка, який випав з 5-го поверху

«Медики встановили діагноз – вивихнутий та розірваний ліктьовий суглоб, розірвані плечова артерія і вени руки та відповідно – розвинулась гостра ішемія. Через пересічення кров до кінцівки просто не доходила. Діяти треба було негайно, аби жінка не втратила руку. Тому оперувала її команда травматологів спільно з судинними хірургами», – розповіли у лікарні.

Спершу спеціалісти виділили плечову артерію вище та нижче від розриву. Тоді травматологи наклали апарат зовнішньої фіксації, адже ліктьовий суглоб був повністю розірваний. Після цього судинні хірурги вийняли частинку вени з ноги та спротезували ділянку артерії, яка була розірвана. Так медики відновили кровотік до кінцівки.

На жінку ще чекає мультидисциплінарне спостереження та довготривала реабілітація, їй потрібно ще відновити повноцінну роботу пошкоджених нервів. Але, на щастя, вдалося зберегти руку.

Нагадаємо, що раніше медики Лікарні швидкої допомоги врятували чоловіка, який випав із 5-го поверху

Фото Лікарні швидкої допомоги

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!