У Львові зловили диверсійну групу біля Лікарні швидкої допомоги

101274 0
Також диверсантів затримали біля Центру крові на вулиці Пекарській.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові завдяки камерам спостереження вдалося зловити вже кілька диверсійних груп. Зокрема, диверсійну групу затримали біля Лікарні швидкої допомоги, а також біля Центру крові. Про це повідомив сьогодні, 12 березня, міський голова Львова Андрій Садовий, відповідаючи на питання львів'ян про те, чому під час комендантської години у місті не вимикають світло на вулиці.

Читайте також: У Львові контролери допомогли затримати ймовірного диверсанта з Маріуполя

Міський голова наголосив, що саме завдяки вуличному освітленню вночі та камерам спостереженням вдається затримувати диверсантів. При цьому він додав, що не має права уточнювати більше про затриманих диверсантів.

«То не XX століття, коли літаки бомбардували на світло. Коли вилітає ракета, вона чітко знає ціль і світло тут ні до чого. Для поліції вигідно, щоб Львів був освітлений, і чітко можна було слідкувати, хто і куди рухається, тому що камери працюють. Ви будете здивовані, але ми вже виловили багато диверсійних груп, одна з них була біля Лікарні швидкої допомоги. Також була спроба створити біду для Центру кврові на Пекарській. Освітлення дає можливість це все бачити», – пояснив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нещодавно працівники «Львівавтодору» у складі громадського формування «Патріоти» спільно з поліцією затримали чоловіка із Маріуполя, який ймовірно причетний до діяльності диверсійно-розвідувальних груп РФ. 

Читайте також: Три лікарні Львова стали госпіталями і мають позначки Червоного хреста

Нагадаємо, що ворог суттєво знизив темпи просування військ, проте не відмовився від проведення наступальних дій. У Міністерстві оборони попереджають про високу імовірність здійснення диверсій на території Львівської та Рівненської областей.

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!