У Львові змінили правила продажу алкоголю

24905 0
Алкоголь продаватимуть до 22:00.
Умовне фото

Умовне фото

Від сьогодні, 22 грудня, на території Львівської області змінили правила продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв у закладах харчування та торгівлі.

Відтак, алкоголь тепер можна придбати з 12.00 до 22.00, а раніше було з 12.00 до 21.00. 

«Заборонити з 22 грудня 2023 року і до закінчення терміну на який було введено воєннний стан, продаж пива (окрім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв закладам торгівлі та громадського харчування усіх форм власності на території Львівської міської територіальної громади з 22:00 год до 12:00 год», – йдеться у розпорядженні від 21.12.2023 року № 626 міського голови Львова Андрія Садового, що є в доступі Tvoemisto.tv.

Читайте також: У Львові понад 300 магазинів продавали контрафактний алкоголь 

Нагадаємо, Міністерство економіки пропонує підвищити мінімальні роздрібні ціни на алкогольні напої. Зокрема, ціни на горілку та лікеро-горілчані вироби пропонують підвищити на 5-13%, виноробну продукцію (крім ігристих та газованих винних напоїв) – на 40-85%, а на вина ігристі та газовані винні напої – на 12%.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!