У Львові змінили правила в’їзду у пішохідну зону міста

6077 0
Тепер, на площу Ринок можна буде заїжджати за платною перепусткою з 08.00 год до 10.00 год.
Фото: пресслужба ЛМР

Фото: пресслужба ЛМР

Сьогодні, 25 червня під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради прийняли рішення про зміну часових меж платного в’їзду у пішохідну зону в центрі міста. Тепер на площу Ринок можна буде заїжджати за платною перепусткою з 08.00 год по 10.00.

«Пропонуємо змінити часові межі платного заїзду у пішохідну зону, раніше було з 08.00 по 11.00, тепер з 8.00 по 10.00, враховуючи потік туристів і заходи, які відбуваються у місті. Плату не змінюємо, вона була близько 900 гривень. Із 6.00 до 8.00 є безкоштовний в’їзд. Бачимо, що перед обідом, об 11-ій, ще є багато машин у центрі, підприємцям довозять товари», – зазначила Ірина Кулинич, директорка департаменту економічного розвитку ЛМР.

Вона додала, що якщо машина залишатиметься на довше, то плата зростає, є штрафні санкції, і потім їх не буде пропускати «Муніципальна варта».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!