У Львівській громаді знесуть ще три незаконні МАФи

1620 0
Здійснити демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд мають упродовж 60 днів.
GOOGLEMAPS/ВУЛ. Б.гРІНЧЕНКА, 1

GOOGLEMAPS/ВУЛ. Б.гРІНЧЕНКА, 1

У Львові на вул. Бориса Грінченка, 1 та вул. Богдана Хмельницького, 225 демонтують незаконні тимчасової споруди. Також МАФ знесуть у Винниках на вул. Галицькій 14В. Відповідне рішення прийняли під час засідання викончавчого комітету ЛМР 29 серпня.

Здійснити демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд мають упродовж 60 днів. У разі, якщо розмір чи конфігурація тимчасової споруди не дозволяє провести демонтаж та перевезення тимчасової споруди у цілісному стані, її розділять на конструктивні елементи.

Читайте також: У Львові демонтують МАФ, в якому отруїлись люди

Якщо у тимчасовій споруді перебуває майно, то мусять здійснити опис майна та забезпечити його перевезення до місця його відповідального зберігання. 

Нагадаємо, що 27 квітня під будівлею Львівської ратуші зібралися підприємці на протест проди демонтажу МАФів. Вони зазначали, що такими діями міська рада позбавляє багатьох львів'ян місця роботи та способу заробітку. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!