У Львові знову сніжить. Де працює снігоприбиральна техніка

1910 0
Синоптики прогнозують сильні снігопади до кінця тижня.

У Львові знову сніжить. За прогнозами синоптиків значні снігопади будуть і впродовж тижня. Через стихію міська влада закликає львів’ян не користуватись приватним транспортом.    

На онлайн карті, за якою можна відстежувати де зараз у місті працює снігоприбиральна техніка видно, що наразі станом на 21.55 розчищають переважно центральні магістралі.

У середу, 10 лютого, за прогнозами синоптиків буде часом сніг та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с, слабкі хуртовини. Температура вночі 4-9 морозу, а вдень -2 до +3.

Читайте також: Як Львів втрачає гроші через снігопади, або Чому все потрібно робити вчасно

У четвер, 11 лютого, погода дещо погіршиться. Активні атмосферні фронти зумовлять значні опади – буде сніг з переходом у мокрий сніг. Ожеледь, налипання мокрого снігу, вдень хуртовини. Температура удень складатиме від -2 до +3 градусів. У другій половині дня буде зниження до -7 градусів морозу.

На кінець тижня до нас прийде повітряна маса з півночі, арктичного походження, яка й принесе ще сильніші морози.

Нагадаємо, через снігопад у понеділок вранці Львів паралізувало. Через нерозчищені дороги у Львові утворювались затори. Були затримки у русі громадського транспорту. Львів'яни поширювали фото нерозчищених доріг і тротуарів Львова, а також черг на зупинках громадського транспорту. Маршрутки були переповнені і курсували із значним порушенням графіку. Трамваї впродовж дня кілька разів виходили з ладу. А на вул. Коперника вагони загорілися, пожежу вдалося оперативно загасити.  

Тим часом в ЛМР заявили, що на вулицях Львова працює майже сотня одиниць снігоприбиральної техніки. А міський голова Садовий вийшов разом із комунальниками і працівниками мерії розчищати місто. Усім депутатам ЛМР надійшов лист з пропозицією долучатися до прибирання снігу на вулицях міста.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!