У Львові знизилась захворюванність на ГРВІ та грип

455 0
Серед захворілих – 2056 дітей, віком до 17 років.
Фото умовне/Держпродспоживслужба

Фото умовне/Держпродспоживслужба

Минулого тижня, з 19 до 25 лютого, у Львові на гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло 4530 людей, що на 18,9% менше, ніж попереднього тижня. Інтенсивний показник захворюваності не перевищує епідемічного порогу. Про це повідомили в управлінні охорони здоров’я ЛМР. 

До порівняння, за попередній, 7-й тиждень, було  5585 випадків. Тобто спостерігається зменшення захворюваності майже на 19%. Серед захворілих – 2056 дітей, віком до 17 років.

Читайте також: Як зміцнити імунітет після зими. 5 простих правил від спеціалістки

Нагадаємо, що на гостру респіраторну хворобу COVID-19 за минулий тиждень захворіли 156 мешканців Львівщини. Зареєстровано 1 випадок смерті пацієнта від COVID-19 – чоловік старше 60 років, не вакцинований. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!