У Львові зупинять роботу фонтанів і вимкнуть підсвітку на фасадах будинків

1523 0
Вуличне освітлення для безпеки залишать.
ФОТО РОМАНА БАЛУКА

ФОТО РОМАНА БАЛУКА

Задля економії електроенергії у Львові зупинять роботу фонтанів та вимкнуть підсвітку на фасадах будинків. Львівʼян мешканців обмежити використання електроприладів у пікові години.

Джерело: Львівська міська рада

«Місто, зі свого боку, задля економії електроенергії зупинить роботу фонтанів та вимкне підсвітку на фасадах будинків. Натомість вуличне освітлення для безпеки залишимо. Закликаємо мешканців також зменшити використання електрики у своєму побуті», – каже заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства ЛМР Ірина Маруняк.

Читайте також: Як у Львові економлять електропостачання

Нагадаємо, через масовані ракетні удари росії в Україні пошкоджено третину енергетичної інфраструктури. Зокрема, 11 жовтня російські війська атакували ракетами Львівську область. Уражень зазнали чотири підстанції «Укренерго». По двох з них ворог вдарив повторно після обстрілу напередодні, у результаті чого їх повністю знищено.

Українців закликали ставитися до електроспоживання розсудливо вранці і ввечері. Зокрема, в «Укренерго» звернулися до громадян і попросили заощаджувати електроенергію не лише у вечірні години – з 17-ї до 23-ї, а й вранці – з 8-ї до 11-ї години.

Антоніна Костик

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!