У Львові зупинили потужне виробництво фальсифікованої кави

5931 0
Керівник «фірми» працював у Львові, а збували продукт на Сумщині
Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

Виробництво знаходилося на подвір’ї 44-річного львів’янина. Потрапити до підпільного цеху можна було лише за допомогою ліфта, повідомляють в управлінні національної поліції Львівської області.

У двоповерховій будівлі на першому поверсі знаходився спортзал, а на другому – міні-завод. Розповсюджували продукцію під маркою відомого виробника. За добу зловмисники виготовляли до 1000 пачок кави.

Читайте також: Начальника львівського СІЗО затримали на хабарі

Людина, яка відповідала за організацію збуту мешкала у м. Охтирка Сумської області. За місцем його проживання знаходився так званий «офіс продажів». У мережі Інтернет він розміщував оголошення та приймав замовлення від клієнтів.

Попри те, що «відділу збуту» фактично знаходився на Сумщині, фальсифікована продукція потрапляла і на львівські ринки та невеличкі заклади.

Читайте також:  Будьте обачними: які купюри підробляють найчастіше?

Поліцейські вилучили обладнання для виробництва та пакування кави, понад 19 тисяч упаковок готової до реалізації продукції, майже 100 кілограмів сировини, паперову тару, а також 17 тисяч гривень.

Наразі відкрито кримінальне провадження та встановлюються всі причетні до «бізнесу» особи. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!