У Львові з'явиться новий McDonald’s

8087 0
Між супермаркетом і McDonald's буде пішохідна алея.
Візуалізація із засідання виконкому

Візуалізація із засідання виконкому

У Львові на вул. Патона, 37, біля супермаркету «Арсен» хочуть збудувати новий McDonald’s. Про це повідомили під час засідання виконавчого комітету ЛМР 22 березня.

Дозволили збудувати заклад громадського харчування McDonald's висотою будівлі до 5,1 метра.

«Пропонується сформувати заклад громадського харчування з тим, щоби залишити зону підходу до самої будівлі комерційної і при цьому там, де є глуха стіна великої коробки торговельного центру, розмістити цей заклад харчування», – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Між супермаркетом і McDonald's буде пішохідна алея.

«Управління архітектури та урбаністики видало відповідні містобудівні умови. 536 квадратних метрів на один поверх, з парковкою і McDrive – ну все, як звично. І навіть з додатковим озелененням на території», написав у Facebook заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Зазначимо, що нещодавно через електронний аукціон продали 12 соток землі за понад 6 млн гривень на вул. Патона, 37. Торги виграла київська фірма ТОВ «Центр Проект», яка раніше збудувала McDonald's на вул. Зеленій.

За даними аналітичної системи YouControl, компанія заснована 2007 року у Львові та займається наданням в оренду чи експлуатацією нерухомості. Кінцевим бенефіціаром є підприємець Михайло Весельський, який пов'язаний із низкою компаній у Львові, зокрема «Євротек», а також є позаштатним радником Андрія Садового.

Нагадаємо, що у грудні минулого року на вул. Зелена, 147-А відкрили новий ресторан McDonald’s. А новий заклад на Патона стане дев'ятим рестораном мережі швидкого харчування.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!