У Львові з’явиться урбан-бібліотека

4596 0
Урбан-бібліотека – ще один проект, який планують втілити за кошти з міського бюджету у Львові. Планується, що вона почне функціонувати вже до кінця цього року у приміщенні бібліотеки на вулиці Устияновича, 4.
фото: internews.ua

фото: internews.ua

Керівник управління культури Львівської міськради Ірина Магдиш розповіла Tvoemisto.tv, яким має бути цей проект. На її переконання, в урбан-бібліотеці збиратимуться львів’яни усіх вікових категорій, представники різноманітних професій, громадські активісти й митці. Тут усі вони зможуть спілкуватися, обмінюватися досвідом та дискутувати про те, яким бачать майбутнє рідного міста.

Читайте також: Для чого львів’янам медіатека

Приміщення бібліотеки на вулиці Устияновича ідеально підходить, адже має вигідне розташування у центральній частині міста. Ірина Магдиш говорить, що урбан-бібліотека запрацює вже до кінця року.

Читайте також: Львів стане столицею кіно. Аналіз бюджету міста


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!