У Львові з’явився мобільний пункт забору крові

936 0
У такому пункті можна швидко та зручно здати кров.
Фото: Львіська міськрада

Фото: Львіська міськрада

У Львові з’явився мобільний пункт забору крові, який для міста передали благодійники з США. Там є усе потрібне для швидкої та зручної здачі крові. Про це повідомили в Львівській міськраді. 

«Тепер ті донори, які хотіли б пожертвувати свою кров для інших, але не могли до нас приїхати, зможуть це зробити у нашому мобільному пункті.  Автобусом ми зможемо виїхати на будь-яке підприємство, або ж приїхати для забору крові у будь-який населений пункт нашої області. Все, аби залучити більше донорів та врятувати якомога більше життів пацієнтів», – розповів представник Центру служби крові Львова Святослав Синюк.

З початком повномасштабної війни потреба в донорській крові по всій Україні стрімко збільшилась. Саме тому американські організації Carters Blood Care, United Help Ukraine та Free Ukraine and World об’дналися, аби доправити цей мобільний пункт забору крові до Львова.

Читайте також: Біля Львова закликають здати кров для військових. Як долучитися

Мобільний пункт забору крові працює за адресою: вул. Миколайчука, 9, із 09:00 до 12:00 у будні дні. 

Телефон для запису: 0 800 333 003.

Нагадаємо, що 22 квітня, Львівщині передали автобус «Центр крові». Це мобільна лабораторія, яка дозволяє медикам бути ближчими до людей, які мають намір здати кров, а також тих, хто її потребує.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!