У Лисиничах таки добудують ЖК із дитячим садочком

786 0
Дошкільний навчальний заклад матиме 74 місця.
Візуалізація із засідання виконавчого комітету

Візуалізація із засідання виконавчого комітету

У Лисиничах на вул. Князя Лева та вул. Тернопільській планують звести багатоквартирні житлові будинки з вбудованими приміщеннями громадського призначення. Тут також будуть дитячий дошкільний навчальний заклад суміщений з групами початкової школи та підземний паркінг. Відповідні містобудівні умови та обмеження презентували під час засідання виконавчого комітету ЛМР 27 лютого.

Йдеться про завершення комплексу, який там будували раніше. Планується остання черга з дошкільним закладом та початковими класами школи. Тут передбачено 208 квартир та 197 машиномісць у підземному паркінгу. А дошкільний навчальний заклад матиме 74 місця.

«Згідно з детальним планом, в нас передбачається зона громадської будівлі, і тут важливо, щоб квартир в цій зоні не було, а лише громадська функція. Ми ці моменти врахуємо при формуванні самих містобудівних умов та обмежень, щоб чітко в параметрах забезпечити виконання детального плану території», – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Читайте також: На Сихові планують звести 16-поверховий офісний центр

Нагадаємо, що місяць тому Львівська міська рада відмовила забудовнику у видачі містобудівних умов та обмежень на це будівництво. Тоді у містобудівній документації виявили розбіжності. Згідно з поданим проєктом є 44,8% забудови, але за детальним планом цей відсоток мав би бути до 25%. Водночас у назві не був зазначений дошкільний навчальний заклад.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!