У мережі з'явилась стрічка про Львівську 80-ту окрему десантно-штурмову бригаду

1790 0
Документальна стрічка вишла під назвою – «Шлях кольору марун»
Фото: Кадр з фільму

Фото: Кадр з фільму

В мережі з’явилась стрічка про львівських десантників. Документальний фільм – «Шлях кольору марун» про 80-ту окрему десантно-штурмову бригаду ДШВ Збройних Сил України можна переглянути на Ютуб-каналі Військового телебачення України.

Читайте також: Укрпошта ввела в обіг марку, присвячену «Кіборгам». Фото

«Львівські десантники золотими літерами вписали в сучасну історію України звільнення Слов’янська та містечок і селищ Луганщини, оборону Луганського аеропорту. Рівень своєї підготовки з’єднання відмінно демонструє на міжнародних навчаннях. А дивіз ДШВ «Завжди перші» львів’яни доводять щодня», – йдеться у описі до документальної стрічки.

Автори фільму: Анатолій Стельмах, Олексій Мазурін, Владислав Назаркевич, Віктор Ануфрієв, Віктор Гром, Олександр Райковський, Ростислав Борисов, Юрій Стоянський.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!