Київ

У «Містечку Хансена» на Київщині оселилися 80 родин переселенців

534 0
До кінця грудня в містечку оселяться 147 родин

80 родин внутрішньо переміщених осіб оселились у комплексі «Містечко Хансена» в Тарасівці на Київщині. Про це повідомив очільник Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко. 

До кінця грудня в містечку оселяться 147 родин, а це майже 600 дорослих та дітей.

Нагадаємо, «Містечко Хансена» — це комплекс осель для родин, що втратили своє житло через російську агресію. Першу чергу будівництва відкрили у жовтні. Будівництво містечка фінансує благодійна організація «To Ukraine with love». Основний інвестор проєкту — американський бізнесмен і меценат, виконавчий директор компанії у сфері нерухомості Wasatch Group Делл Лой Хансен.

Будинки здаватимуть в оренду на безоплатній основі на п’ять років. Оселі обладнують усім необхідним для проживання: меблями, сучасною технікою, текстилем та посудом. Також поряд планують побудувати: школу, дитсадок, бібліотеку, публічні простори тощо.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!