У Молдові впала російська ракета

1914 0
Ракету збила українська ППО, вона впала біля кордону з Україною.
Фото: МВС Молдови

Фото: МВС Молдови

Вранці 31 жовтня у населеному пункті Наславча Окницького району на півночі Молдови впала російська ракета.

Джерело: «Європейська правда» з посиланням на міністерство внутрішніх справ Молдови

Читайте також: На заході України приземлили п'ять крилатих ракет

Зазначається, що ракета була збита українською системою ППО та впала на північному краю населеного пункту Наславча, що розташований на кордоні з Україною. Наразі постраждалих немає, але вибиті вікна кількох будинків.

У молдовському МВС зазначили, що, за даними української влади, росіяни атакували Дністровську ГЕС на території України, яка розташована на відстані 10 км від Наславчанської ГЕС. Загрози повені немає.

«Наразі сили МВС оточили район падіння ракети, щоб уникнути можливих небезпек, на місці працює група з документації», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Стало відомо, звідки на Львівщину летіли ракети 

Також портал NordNews оприлюднив відео, зняте камерою спостереження на місці. За словами журналістів, момент падіння російської ракети був знятий на відео.

Нагадаємо, вранці 31 жовтня в Україні оголосили масштабну повітряну тривогу, під час якої росіяни атакували об’єкти енергетичної інфраструктури. Повітряні Сили України збили 44 з понад 50 випущених ворожих ракет.

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!