У МОЗ дозволили вакцинувати від Covid-19 колективи компаній разом із родичами

1324 0
За весь період вакцинації колективів компаній записалося 569 031 людини.
ілюстративне фото: politeka.net

ілюстративне фото: politeka.net

У Міністерстві охорони здоров’я дозволили вакцинувати членів родини одночасно з колективом компанії. Про це повідомив очільник МОЗ Віктор Ляшко в себе на Фейсбуку.

«Уже понад 2 тис. колективів щеплені від Covid-19 та захищені від важкої форми коронавірусної хвороби. За 9 серпня 2021 року записалося 17 колективів (1 472 людини), за весь період – 4 672 колективи (569 031 людини)», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Як і де можна отримати другу дозу вакцини від коронавірусу

Як подати заявку на вакцинацію проти коронавірусу від організованого колективу:

  • Визначте відповідального за підготовку та організацію процесу вакцинації.
  • Складіть поіменні списки працівників, охочих вакцинуватися. Таких людей має бути не менше 50. Слід враховувати, що одна мобільна бригада може зробити близько 100 щеплень на день.
  • Залиште заявку на виїзд мобільної бригади з імунізації у контакт-центрі МОЗ за номером 0 800 60 20 19.
  • Коли підійде час вакцинації колективу, регіональний координатор з вакцинації зателефонує відповідальній особі та повідомить усю необхідну інформацію для підготовки та проведення щеплень.

 

Читайте також: У Львові лікарі витягнули з критичного стану 51-річну жінку, яка 33 дні перебувала на апараті ШВЛ

Нагадаємо, що в Міністерстві охорони здоров’я розглядають створення стимулів для сімейних лікарів, які активно комунікуватимуть зі своїми пацієнтами щодо вакцинації проти Covid-19. Йдеться про можливість нарахування балів безперервного професійного розвитку за досягнення високих результатів охоплення серед підопічних. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!