У МОЗ пояснили, чому ще не запровадили електронні лікарняні

1465 0
Зараз у системі є технічні проблеми.
Фото: tribuna.pl.ua

Фото: tribuna.pl.ua

В Україні досі не запровадили електронні лікарняні через технічні проблеми, які, виникли, зокрема, через поширення коронавірусної інфекції. Про це під час брифінгу заявив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов.

«Проєкт «електронного лікарняного» — спільна робота МОЗ та Мінсоцполітики. У березні був підписаний тимчасовий порядок, який затвердив Кабінет міністрів. Зараз у системі є технічні проблеми, які, зокрема, виникли через ситуацію з коронавірусною хворобою. Тому в нас є затримки щодо введення електронного лікарняного», — каже він.

Читайте також: Кабмін погодив запровадження електронних трудових книжок

Нагадаємо, що запровадити електронні лікарняні в Україні мали ще торік. Але наразі запровадили лише електронні рецепти за програмою «Доступні ліки». У Львові також медзаклади також перейшли на електронні картки пацієнтів. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!