На правах реклами

«У нас не було жодного простого року». Львівський СТРЦ SPARTAK відзначив п’ятиріччя

872 0
Команда спортивно-торгово-розважального центру розповіла про те, чим запам’яталися перші роки роботи та яким було святкування.

Спортивно-торгово-розважальний центр SPARTAK у березні відзначив 5 років із дня відкриття. Масштабних подій не робили, але організували триденне свято для своїх маленьких відвідувачів під назвою «Дай п’ять!».

«Зараз не час для гучних святкувань, але ми хочемо, аби українські діти не втратили своє дитинство через обставини, в яких їм доводиться зростати. Для нас важливо, щоб вони могли безтурботно сміятися і бавитися. Тож ми придумали і реалізували для них цікаву та насичену програму: у нас були і улюблені герої з мультиків, і квест, і майстерки, і танці. Також діти могли безкоштовно відвідати атракціони наших орендарів, познайомилися з таким цікавим видом спорту, як сітсокер – це футбол, який грають сам на сам сидячи. Була в нас і піньята, і безліч подарунків, і солодка вата та багато іншого», – розповідає керівниця відділу маркетингу СТРЦ SPARTAK Олена Сало.

Маленькі відвідувачі були задоволені святкуванням, дехто приходив три дні поспіль:

«Дуже гарні розваги, дуже багато всього. SPARTAK дуже класний, і я рада, що святкують 5 років, і що він є», – поділилась враженнями юна гостя свята.

Дорослі відвідувачі спортивно-торгово-розважального центру також мали можливість отримати подарунки від магазинів, які є у SPARTAK. Для цього потрібно було правильно відповісти на запитання в ефірі радіо, або ж взяти участь в інтерактиві з блогером, якого можна було зустріти в торгових галереях під час святкування. 

«Подарунки у нас були дуже різні: від сертифікатів у заклади фуд-корту і до трендових кросівок. Додатково також дарували нашу брендовану продукцію», – додає Олена Сало. 

СТРЦ SPARTAK вперше зустрів відвідувачів 15 березня 2019 року.

Якими були перші роки роботи – розповіла CEO СТРЦ SPARTAK Роксолана Пиртко:

«Ми за 5 років мали чимало випробувань. Перший день народження СТРЦ ми не змогли провести, адже в світі була пандемія коронавірусу. Узагалі той час був непростим, бо в перші дні тотального локдауну ніхто з нас не розумів, чи зможемо ми працювати далі у тому ж форматі. Пам’ятаю, як під час карантину наша команда почала працювати онлайн: знімали тренування для дому, рецепти, ділилися корисною інформацією на різні теми. Старалися робити все можливе, аби наші клієнти не почувалися погано без можливості відвідати улюблені заклади та магазини в СТРЦ. А коли карантин послабили, то ми продовжили дарувати гарний настрій, при цьому ще більше дбаючи про безпеку відвідувачів».

Згодом було ще не одне посилення карантину, але спортивно-торгово-розважальний центр продовжував працювати, дотримуючись санітарно-епідеміологічних вимог. Поступово знову почали проводити події для відвідувачів.

Спорт – один із аспектів, на якому акцентують у СТРЦ. За 5 років провели чимало заходів: відкриті тренування з різних видів спорту, Кубок Заходу зі змішаних єдиноборств ММА, турніри з вільної боротьби, Кубок Галичини зі спортивного ножового бою, Чемпіонат баскетбольної суперліги 3х3, майстерки з брейк-дансу, один із етапів Чемпіонату України з автослалому та багато іншого. 

У лютому 2022-го року перед спортивно-торгово-розважальним центром, як і перед усіма українцями, постав новий виклик – повномасштабне вторгнення.

«Здається, у нас не було жодного простого року. Але всі ці події навчили нас бути пластичними, вчасно та якісно реагувати на події та суспільні запити. Із початком повномасштабного вторгнення частина наших офісів стала волонтерським штабом, дехто з працівників мобілізувався, а решта команди активно допомагає тим, хто потребує. Не залишилися осторонь і наші відвідувачі: кожного дня ми збирали зі спеціально відведених зон їхню допомогу та передавали волонтерами далі. З часом ми адаптувалися до нової реальності і свою роботу відновили всі орендарі», – зазначає CEO СТРЦ SPARTAK Роксолана Пиртко. 

Спортивно-торгово-розважальний центр співпрацює з Національним реабілітаційним центром «НЕЗЛАМНІ» (UNBROKEN). Наприклад, у січні-лютому 2024-го року відбувся збір на потреби Центру, за участь у якому донатори могли виграти 3-річні абонементи у спортзал. Про попередні спільні події ми розповідали тут.

СТРЦ SPARTAK постійно створює яскраві рекламні кампанії, до яких періодично залучають цікавих особистостей і відомих львів’ян. Так, у 2019-му році героїнею реклами стала 75-річна Регіна Драч. Для жінки це була перша співпраця у ролі моделі.

«У 2023-му році ми вирішили у своїх рекламних кампаніях зробити акцент на спорт, тож нашими героями стали професійні титуловані спортсмени – каратистка Діана Шостак і стронгмен Павло Кордіяка. Ми хотіли надихнути і мотивувати львів’ян. Зараз обличчям СТРЦ SPARTAK є юний футболіст Давид Рудий», – розповіла Олена Сало.

Нагадаємо, спортивно-торгово-розважальний центр SPARTAK розташований на вулиці Гетьмана Мазепи, 1Б. Про події та акції дізнавайтеся на Instagram-сторінці центру. 



+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!