У Національній гвардії України призначили нового головнокомандувача

1190 0
Новопризначений офіцер встиг відзанчитись у боях за Бахмут.
Фото: Олександр Півненко/Західне територіальне управління Національної гвардії України

Фото: Олександр Півненко/Західне територіальне управління Національної гвардії України

У Нацгвардії призначили нового головнокомандувача, про що оголосив Президент України Володимир Зеленський. Ним став Олександр Півненко – бойовий офіцер, Герой України, який відзначився у боях за Бахмут. 

Джерело: Західне територіальне управління Національної гвардії України

«Серед нас зараз є Герой України Олександр Півненко, потужний воїн Нацгвардії, бойовий офіцер, відзначився в боях проти російських окупантів, зокрема, в боях за Бахмут. Я призначив Героя України Олександра Півненка Командувачем Національної гвардії України», – зазначив Володимир Зеленський.

Олександр Сергійович Півненко – 37-річний український військовослужбовець, полковник 3 БрОП Національної гвардії України, учасник російсько-української війни. Герой України. 

Брав активну участь в антитерористичній операції та операції Об’єднаних сил на Сході України; від 24 лютого 2022 – стоїть на захисті України від окупанта.

Читайте також: Міський голова Львова отримав нового заступника з гуманітарних питань

Зазначимо, що до цього цей пост займав Юрій Лебідь, який був головнокомандувачем з 25 лютого 2022  по 8 липня 2023. 

Нагадаємо, що виконувати обов'язки керівника львівської податкової призначили Миколу Никитюка, який раніше був заступником начальника відділу контролю за відшкодуванням ПДВ управління оподаткування юридичних осіб. Детальніше.

_________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!