У Національному музеї історії України відкриється виставка «Азовсталь: нові сенси»

880 0
Експозицію присвятили одному із найпотужніших символів героїзму та незламності російсько-української війни.
Фото: МКІП / Telegram

Фото: МКІП / Telegram

З нагоди річниці початку повномасштабної війни, в Україні та світі заплановані культурні та просвітницькі заходи. Так, у Києві відкриється виставка «Азовсталь: нові сенси». Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

Найважливішими на цій виставці є набуті за час повномасштабного вторгнення рф в Україну нові сенси – «Азовсталь» як твердиня незламного українського духу й героїзму.

Ці нові сенси промовляють через історії захисників «Азовсталі», їхні слова, речі, спогади про них, а також пронизливі світлини бійця полку «Азов» Дмитра Козацького «Ореста».

Читайте також: у Києві відкрили виставку «Лютий: грані незламності»

Виставковий проєкт відбувається у співпраці з громадською організацією родин загиблих захисників України «Серце назовні».

Урочисте відкриття виставки відбудеться 24 лютого, о 15:00, у Національному музеї історії України.

Нагадаємо, сьогодні у Національному заповіднику «Софія Київська» відкрили виставку київського фотохудожника Сергія Познанського «Київ – Військовий».

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!