В Києві відкрили виставку «Лютий: грані незламності»

884 0
Основний акцент виставки – битва за Київ 2022 року

У Києві відкрилась виставка до Дня Героїв Небесної Сотні та річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну – «Лютий: грані незламності». Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.
 

«Українське суспільство зробило свій вибір у 2014 році. Важливо про це говорити. Цей маркер свободи, наратив нашої боротьби за незалежність, розпочався з подвигу Героїв Небесної Сотні. Боротьба продовжується, зараз своє життя віддають наші військові. Я дякую всім військовим й усім організаторам виставки. Ми обов'язково переможемо», — наголосив міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

Основний акцент виставки – битва за Київ 2022 року. Це одна із головних подій опору загарбникам.

Організаторами є Центр досліджень воєнної історії Збройних сил України спільно з Національним університетом оборони України імені Івана Черняховського і Національним музеєм Революції Гідності.

Виставка проходить за адресою: Галерея протестного мистецтва Музею Майдану, вул. Липська, 16. Вхід вільний.

Нагадаємо, в Києві триває виставка робіт художниці-шістдесятниці Любові Панченко.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!