Київ

У консерваторії Чайковського прокоментували звільнення викладача, який паралельно працював у москві

797 0
Адміністрація закладу визнала, що їх викладач паралельно працював у московській консерваторії (теж ім. Чайковського) з 2019 року.
Колаж Tvoemisto.tv

Колаж Tvoemisto.tv

Адміністрація Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського у коментарі Tvoemisto.tv офіційно підтвердила, що професора кафедри композиції, інструментовки та музично-інформаційних технологій НМАУ Стецюка Ігоря Олеговича звільнили з закладу.
 

«Адміністрація та колектив Академії рішуче засуджує будь-які мотиви та варіанти співпраці наших та бувших колег з російськими окупантами», – зазначили у закладі.

Як ми писали раніше, на факт роботи педагога НМАУ ім.П.І.Чайковського та його паралельного викладання у москві, звернув увагу музикант та активіст Максим Майборода. Чоловік додав скріншоти з сайту москонсерваторії, які свідчать про те, що Ігор Стецюк працює у закладі з 2019 року.
 
Окрім цього, у відкритих джерелах є інформація, що заслужений артист України, професор НМАУ ім. Чайковського Ігор Стецюк свого часу «плідно співпрацював із такими виконавцями, як Таїсія Повалій та Лариса Доліна». Як відомо, вони обидві палко підтримують російське вторгнення в Україну.
 

Додамо, 16 березня біля будівлі Національної музичної академії України імені Петра Чайковського в Києві відбулася мирна акція студентів та викладачів. Вони зібрались, щоб вкотре закликати керівництво вишу прибрати ім'я Чайковського з назви закладу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!