Київ

Зі столичної консерваторії Чайковського звільнили викладача, який працював у московській консерваторії

1127 0
Викладач працював у московській консерваторії (теж ім. Чайковського) з 2019 року.
Національна музична академія України імені Чайковського. Фото: Вікіпедія

Національна музична академія України імені Чайковського. Фото: Вікіпедія

На факт роботи педагога НМАУ ім.П.І.Чайковського та його паралельного викладання у москві, звернув увагу музикант та активіст Максим Майборода.
 
«Музика внє політікі. Викладач НМАУ ім.п.і.чайковського, Стецюк Ігорь Олегович, з 2019 року паралельно працював в московській консерваторії. 4 роки», –  зазначає активіст.
 
 
«Як справи у відділу кадрів та адміністрації? Певно, вони не знають нічого про власних працівників. Чи таки знають?», – додав Майборода.
 
 
З відкритих джерел відомо, що заслужений артист України, професор НМАУ ім. Чайковського Ігор Стецюк свого часу «плідно співпрацював із такими виконавцями, як Таїсія Повалій та Лариса Доліна». Як відомо, вони обидві палко підтримують російське вторгнення в Україну.
 

Водночас у консерваторії цю інформацію поки ніяк не прокоментували.

Нагадаємо, 16 березня біля будівлі Національної музичної академії України імені Петра Чайковського в Києві відбулася мирна акція студентів та викладачів. Вони зібрались, щоб вкотре закликати керівництво вишу прибрати ім'я Чайковського з назви закладу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!