Інвестор виділить п'ять мільйонів гривень на парк Івана Франка у Львові

2769 0
Оскільки в бюджеті коштів не було, то вирішили залучити інвесторів.
Фото парку Франка

Фото парку Франка

У Львові інвестор виділить 5 мільйонів гривень на реконструкцію парку імені Івана Франка. З ним уже підписують угоду. Про це сьогодні під час сесії Львівської міської ради повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Читайте також: У Львові з'явився спортивно-ігровий майданчик неподалік від центру

Водночас мер не розголошував імені інвестора.

Як уточнила у коментарі Tvoemisto.tv начальниця управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради Олександра Сладкова, за ці кошти у парку планують облаштувати доріжки, оскільки там велика їхня кількість, і багато з них у поганому стані.

«За всіма опитуваннями ми розуміли, що доріжки у парку Франка терміново потрібно зробити, бо деякі в катастрофічному стані. В місті довго шукали, як поремонтувати парк, якщо в бюджеті немає коштів, тому вирішили залучити кошти інвестора», – сказала Олександра Сладкова.

Читайте також: Подвійна шкода. Що не так із деревами, які повалила гроза у парку Франка

Поки не відомо, коли у парку Франка почнуть проводити реконструкцію, однак станом на сьогодні вже готують угоду з інвестором. 

Софія Шавранська

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!