У Львові з’явився спортивно-ігровий майданчик неподалік від центру

1509 0
Майданчик оснащений обладнанням з мінімальним вмістом заліза та більшою кількістю пластику й екологічних матеріалів.
Фото: департамент містобудування ЛМР

Фото: департамент містобудування ЛМР

У Львові на вулиці Івана Франка, 165 облаштували спортивно-ігровий майданчик, на якому можуть займатися діти та дорослі, пишуть у департаменті містобудування Львівської міської ради.

«Новий спортивно-ігровий майданчик відкрили на вулиці Івана Франка, 165. Його особливістю є те, що тут можуть займатись, і діти, і дорослі», – зазначили в департаменті.

Читайте також: Поблизу Львова будують найбільшу школу у Західному регіоні України. Фото

Територія сучасного майданчика поділена на дві зони. Одна зона для дітей віком від 3 до 12 років, а інша – для всіх любителів активного способу життя.

Спортивний майданчик особливий тим, що обладнання на ньому зроблене з мінімальним використанням заліза, натомість – з більшої кількості пластику та екологічних матеріалів.

Крім того, для більшої безпеки на майданчику поклали безпечне тришарове гумове покриття, а територію обгородили та обладнали світлом.

Читайте також: Поблизу Львова планують облаштувати найбільший розважальний парк у Східній Європі

Нагадаємо, що минулого року у Львові збудували 11 спортивних майданчиків, а зараз тривають роботи з облаштування спортивного простору на Кастелівці та громадського об’єкту на вулиці Черемшини. До кінця року також планують завершити роботи на майданчиках по вулиці Науковій, Любінській, Довженка та Джорджа Вашингтона, зазначили в департаменті.

Фото департаменту містобудування Львівської міськради

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!